iroko deck

Kullanılacak alana göre kalitesinin yansıtmış olduğu özellikler çerçevesinde tercih edilerek kullanılan alt zemin kaplamalarıdır diyebiliriz. Yani bir nevi parke görevini gören ancak daha çok açık alanlarda ve ıslak alanlarda kendini ispatlayan yapısı ile gündemde kalmayı başarmaktadır. Mevsim hava şartlarına dayanıklı olan sert ağaçlardan üretilen ve kimi zaman kendinden parlak olan bu ürünler yeri geldiğinde villaların dış kaplamalarında da kullanılabilmektedir. Tamamen kullanılan yerin konumuna ve beklentilerine göre işlenmiş ve fırınlanmış olarak nem değerlendirmesi yapıldıktan sonra seçim kabul görmektedir. Görüntüsü ahşap rengi ise altın sarısı ile kahve tonları arasında değişen Ahşap Deck, kalitesinden asla ödün vermeyen özel bir malzemedir. Bireysel veya ticari alanların hemen hemen tamamında tercih edilebilir ve güzel konseptler yaratılabilir. Değişikliğe önem veren farkındalıklar yaratmak isteyenlerin ilk tercihleri arasında yer almaktadır. Bir günlük değil aksine uzun yıllar boyunca bozulmadan, kırılmadan ve farklı sorunlar çıkarmadan kullanım garantisi verebilmektedir.
Baktığımız zaman ilk akla gelen yeşillikle birleşimini bütünleştiren yaz bahçelerinde, kış bahçelerinde veya özel yürüyüş alanlarında kullanıldığını bilmekteyiz. Bunun yanı sıra hizmetinin bitmediği butik siteler veya daha büyük site projelerinde, villa dış cephelerinde, açık balkon ve teraslarda, banyo ve soyunma odalarında, spor salonlarında ve havuz kenarlarında kullanılabilir. Yükseltme sağlayarak açık bölmeler için ve çardak sitemlerinde de kendini gösterebilmektedir. Yerinde kurulum ve kolay montaj uygulamaları eşliğinde sağlam bir şekilde montaj edilen Ahşap Deck, oturma parkurları için de çok ideal bir seçim olmaktadır. Kimi zaman sadece mat, kimi zaman ise kendinden parlak mum yapılı bir ağaçtan oluşuyor olması da mümkündür. Sert tabakaya sahip olması ıslaklığa ve olacak darbelere karşı tutumunu belirlerken, yıllık bakımlarının da daha rahat yapılabilmesini sağlamıştır. Uygulanacak olan alanın ilk etapta zemin kodunun alınması ile ilk adım atılarak devamında ızgara şeklinde profillerin yerleştirilip gerekirse tutkallayıp zeminin sağlam olmasından emin hale getirilmelidir. Bunlar biter bitmez ise parçalar halinde içten vidalama sitemi veya klipslerle kolayca birleştirilmesi yapılarak kullanılacak duruma getirilir.
Kullanacağınız alana göre hesaplamalar yaparak ihtiyacınız olan ürünü özel ölçülerde sipariş edebilirsiniz. Rakamsal değerleri için ise ürün kalitesi ve miktarı göz önünde bulundurularak değerlendirme yapılmaktadır. Mutlaka ama mutlaka ürün firma tarafından garanti altına alınmakta ve belirlenen yıllar içerisinde garantisinin devam edileceği beyan edilmektedir. Az veya çok alımlarınızda bile ürünü temin edebilir ve gelecek yıllarda değiştirmek veya tadilat yapmanız durumunda da yine sahip olabilirsiniz. Belli standartlara sahip olan Ahşap Deck, fırınlanmış ve %8 derece kadar nem oranı hesaplanmış olan ahşaplardan da oluşabilmektedir. Ancak fırınlanmayan ve olduğu gibi kullanılabilen ağaç kalitesine göre değişen ahşaplarda tercih edebileceksiniz. Ölçü olarak kalınlık bakımından 1mm başlayarak yeri geldiğinde 26mm kadar kalınlık talep edebilirsiniz. Genişlik ölçüleri ise 90mm başlayarak 140 mm devam edebilir. Bu ürünlerin fiyatları hakkında detaylı bilgi almak ve ahşap deck döşeme hizmeti için bizi arayın.

Yorumlar